Luet nyt: Aalto Leaders' Insight: Webinaaritallenne: Riskienhallinnan osaaminen suurennuslasin alla finanssialan hallituksissa
Talous ja rahoitus

Webinaaritallenne: Riskienhallinnan osaaminen suurennuslasin alla finanssialan hallituksissa

Webinaaritallenteessa Aalto-yliopiston professori Seppo Ikäheimo tarkastelee finanssialan hallituksen jäsenen roolia lisääntyvän sääntelyn ja yhä tehokkaamman hallinnon vaatimusten paineessa.

13.09.2024

|

Videot

Eksponentiaalisesti kasvavat osaamisvaatimukset haastavat finanssialan hallituksia. Hallitusten jäsenten kompetensseja tarkastellaan yhä tiukemmin, erityisesti riskienhallinnan osalta, joka on jatkuvasti ja erityisesti juuri nyt kriittisen tarkastelun kohteena. Miten riskienhallintaan liittyvät osaamisvaatimukset ovat muuttuneet vain muutamassa vuodessa? Miten hallituksen jäsen voi selviytyä yhä lisääntyvän sääntelyn, digitaalisen transformaation sekä yhteiskunnallisten ja globaalien ilmiöiden synnyttämässä riskiaallokossa?

Näitä kysymyksiä käsittelemme webinaaritallenteessa, jossa Aalto-yliopiston professori Seppo Ikäheimo tarkastelee finanssialan hallituksen jäsenen roolia lisääntyvän sääntelyn ja yhä tehokkaamman hallinnon vaatimusten paineessa. Ikäheimo toimii myös kouluttajana syksyllä käynnistyvässä Tehokas hallitustyö finanssialalla -valmennusohjelmassamme, joten tässä on mainio tilaisuus tutustua myös ohjelman sisältöön.


Palaa Aalto Leaders' Insight -pääsivulle

Löydä lisää luettavaa ja kuunneltavaa