Artikkelit
"Johtaja auttaa tiimiläistä pääsemään tavoitteisiin – ottaa kengästä ne kivet, j...
08.01.2025, Anu Haapala
Kyberturvallisuuden moniulotteisuus ylittää yrityksien rajat: sen tarjoamat mahdollisuudet ja riskit ulottuvat organisaation omasta toiminnasta aina toimitusketjuihin ja yhteistyöverkostoihin saakka. Nopeasti muuttuva digitaalinen toimintaympäristö edellyttää organisaatioilta joustavaa toimintakykyä – kyberturvallisuus toimii sen mahdollistajana.
Kyberturvallisuuteen liittyviä valintoja ja päätöksiä tehdään läpi organisaation, päivittäin. Siihen liittyvä osaaminen sekä mahdollisuuksien tunnistaminen on keskeistä kaikille päätöksentekijöille ja liiketoiminnasta tai eri funktioista vastaaville. Kyberturvallisuus kuuluu kaikille.
Koulutusohjelmamme tarjoaa sinulle kattavan osaamisen kyberturvallisuudesta digitaalisessa liiketoimintaympäristössä ja verkostoissa. Koulutus auttaa sinua parantamaan organisaatiosi kyberresilienssiä ja -turvallisuutta liiketoimintaa tukevalla tavalla ja tunnistamaan sekä sen tuomaa kilpailuykyä että riskejä.
Huomioithan, että tämä ohjelma toteutetaan englanniksi.
Ohjelmatiedot englanniksi Lataa englanninkielinen esite
Hyödynnä tietoturvan kehittämisen tukea
Jos olet saanut Kyberturvallisuuskeskuksen tietoturvasetelin haussa tukea henkilöstön kouluttamiseen ja osaamisen kehittämiseen, kannattaa hyödyntää sitä valmennuksen kustannuksissa. Tuki koskee yhteiskunnan kannalta kriittisillä aloilla toimivia yrityksiä.
Valmennus tarjoaa kestävän osaamisen nykyhetkeen ja tulevaisuuteen.
Tilannekuva ja valmius toimia – kriittinen kyky kyberturvallisuudessa.
Teknologiat, tiedon ja toiminnan turvaaminen ja liiketoiminta saumattomasti yhdistettynä.
Kyberturvallisuuden hallinta varmistaa elinvoimaisen liiketoiminnan. Vahvistuneen ja kattavamman kyberosaamisen myötä yrityksen kyvykkyys toimia tehokkaasti ja turvallisesti digitaalisessa ympäristössä kasvaa entisestään.
Esimerkkejä kohderyhmän tehtävistä:
Ohjelmaan osallistuminen ei edellytä teknistä taustaa. Koulutus toteutetaan englanniksi ja suomeksi riippuen kouluttajasta ja osallistujista.
Ohjelma koostuu yhdeksästä lähipäivästä ja kriisiviestinnän puolen päivän osioista.
Jaksot koostuvat luennoista, työpajoista, simulaatioharjoituksesta ja sisällöltään vaihtelevista ryhmätöistä. Osaan jaksoista liittyy ennakkovalmistautumista. Ohjelman aikana teet tiiviin projektityön valitsemastasi kyberturvallisuuden aiheesta. Osa tästä työskentelystä tapahtuu jaksoilla, osa itsenäisesti.
Inspiroivat ja kattavat opintojaksot
sekä yhdessä oppiminen ja ongelmanratkaisu
Projektityö
Osallistava, organisaatiollesi nopeasti hyötyä tuottava tarkastelu valitsemastasi teemasta
Kokeneet ja monipuoliset kouluttajat
Aalto-yliopistosta, elinkeinoelämästä ja viranomaisorganisaatioista
Kolme jaksoa voidaan ostaa myös erikseen, tiedot kyseisen jakson kohdalla. Katso kaikki koulutukset aiheesta Turvallisuus.
Hadi Ghanbari
Hadi Ghanbari työskentelee Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulussa apulaisprofessorina ja vastaa tieto-ja kyberturvallisuuteen liittyvistä kursseista.
Mikko Kiviharju
Mikko Kiviharju toimii tutkimusjohtajana valtio-omisteisessa kyberturvallisuuden kehitysyhtiössä.
Kiviharjulla on taustalla yli 20 v. kyberturvallisuuden tutkimuksessa mm. puolustusvoimissa ja Aalto-yliopistossa kyberturvallisuuden työelämäprofessuurissa. Tutkimuksen kohteina on ollut mm. logistiikan ja operatiivisten teknologioiden sekä tekoälyn kyberturvallisuuden tutkimus.
Jari Pirhonen
Jari Pirhonen on työskennellyt lukuisissa turvallisuusasiantuntija- ja johtotehtävissä. Tällä hetkellä hän toimii TietoEVRY Oyj:ssä Quality, Security and Privacy Leadina.
Hänen kiinnostuksen kohteensa on turvallisuus yleensä, erityisesti tietoturva liiketoiminnan, yritysturvallisuuden ja riskienhallinnan näkökulmista. Pirhonen on myös Turvallisuusjohtamisen koulutusohjelma TJK:n alumni.
Luettavaa aiheesta
Voit valintasi mukaan osallistua koko Diploma in Cyber Security -ohjelmaan tai ilmoittautua erillisille opintojaksoille: