Uutishuone

Uutishuone

Vuoden 2025 MBA-stipendin saa Gunther Kuse

Kuse työskentelee johtotehtävissä School of Gamingissa, missä hän edistää pelillistettyä oppimista. Stipendi kattaa opetuksen ja materiaalit Aalto MBA -ohjelmassa.

Kuva: Lasse Lehto

3.10.2024

Vuoden 2025 MBA-stipendi on myönnetty Gunther Kuselle. Stipendi kattaa osallistumisen ja materiaalit Aalto MBA -ohjelmassa.

Kuse suhtautuu intohimoisesti pelillistettyyn oppimiseen ja nuorten voimaannuttamiseensa sen kautta.

"Autamme lapsia kehittämään itsetuntoaan ja tunneälyään sekä terävöittämään kriittistä ajatteluaan ja vastuullisuutta", Kuse selittää.

Johtajana Kuse ei usko vahvoihin hierarkioihin. Aalto MBA -ohjelman kautta hän odottaa voivansa edelleen kehittää johtamistaitojaan erityisesti henkilöstöjohtamisessa ja kestävän liiketoiminnan suhteen.

"Olen innoissani voidessani oppia suomalaisilta johtajilta ja päättäjiltä samalla kun käsittelen henkilökohtaisen kasvun osa-alueita, kuten kärsivällisyyttä ja ihmisten johtamista. Lisäksi aion integroida kestävän kehityksen osaksi School of Gamingin tehtävää, mikä edistää positiivista sosiaalista vaikutustamme", sanoo Kuse, joka on alun perin kotoisin Nicaraguasta.

Hänen opintonsa alkavat tammikuussa 2025.

MBA-stipendihaku järjestetään yhteistyössä koulutus.fi:n kanssa. Haku oli auki koulutus.fi-sivustolla 23.4.-16.6.2024. Tiukan seulonnan jälkeen kaksi finalistia valittiin haastatteluihin, ja Kuse valittiin lopulta stipendiaatiksi.

Stipenditoimikuntaan kuuluivat liiketoimintajohtaja Reetta Ruusunen, MBA-ohjelmista vastaava johtaja Kerttu Kuokkanen ja Aalto MBA:n ohjelmajohtaja Anne Nylund Aalto EE:stä; Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun yliopistonlehtori David Derichs; ja toimitusjohtaja Max Lundberg sekä viestintäpäällikkö Emma Niemi koulutus.fi:stä.

Lue Guntherin haastattelu koulutus.fi:n sivuilla (englanniksi)

Lisätiedot

Kerttu Kuokkanen 
MBA-ohjelmista vastaava johtaja
Aalto EE
Puh. 010 837 3754 
kerttu.kuokkanen@aaltoee.fi